sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Valoa ja villasukkaa

Liekö syynä syksyn pimeys vai ikänäkö, mutta valoa on saatava enemmän. Kohteena oli erityiesti tv/työhuone, missä tunnelmavalaistus oli kyllä kohdallaan, mutta kun jotain piti kaapista löytää, olisi vähintään tarvinnut otsalamppua:)
Kriteeri lampun valinnalle oli yksinkertainen, pitää valaista lattiasta kattoon, edullinen, sopia sisustukseen ja tietenkin ne pitää löytyä heti. Auton nokka kohti Ylivieskan Kärkkäistä ja sieltähän nämä kaunottaret löytyivät.
Ettei isäntä pääsisi vain pelkällä lampunvaihdolla, siirreltiin myös huonekalujen paikkoja.

Työpöytänä vanha ovi ja jalat Ikeasta


Valaisimen kauniit heijastukset seinällä


Tunnelmavaloa lisäilin  keittiöön, Seitashopista tilatut Happy Lights- valopallot piti laittaa jo ikkunaan vaikka karteekit vielä puuttuukin. Kamerassa tai kuvaajassa vikaa kun värit ei näytä luonnollisilta tässä kuvassa, mutta ihanat värit niissä on.


Lähikuvaa luonnonvalossa
Laitanpa tänne loppuun vielä postauksen Vilja-sukista jotka valmistuivat jo elokuussa, mutta unohtuivat tuonne kameran muistiin. Onneksi näille sukille on saaja tiedossa, koska oma sukkakoppani on jo aika täynnä ja lisää on puikoilla tulossa.


Vilja-sukat
Ohje: Ballerina, kirjasta Varpaista varteen, kuviota muokattu pienemmälle silmukkamäärälle.
Lanka: Louhittaren Luola, Väinämöisen vilja
Puikot: 2,5mm pyöröt

Sukat on neulottu varpaista varteen 100cm pyöröpuikoilla, silmukoita 60, Kirjan ohjeesta poiketen jätetty molemmista sivuista palmikot pois. Lanka tuntui aivan luksukselta sukkalangaksi.

1 kommentti: