maanantai 30. joulukuuta 2013

Tervemenoa joulu

Eipä tuo haittaa vaikka joulunaika jo päättyikin, jotenkin vaan siihen fiilikseen ei yrityksestä huolimatta päässyt. Syynä oli enimmäkseen se, että sattui aatolle ilta-vuoro ja joulupäivän ja Tapanin olinkin sitten yötyössä ja vaikka siellä joululaulut soi radiosta, kuuset ja kyntteliköt paikoillaan, on joulun harras mieli kaukana.
No, kotona värkättiin kyllä kinkut, loorat ja rosollit, joulukuusikin koristeltiin. Tämähän oli meidän kissoilla ensimmäinen joulu ja siitä näyttivät nauttivan riemurinnoin. Kuusenvalot purtiin poikki alle vartissa ja isäntä sitten seuraavana aamuna kauppaan hakemaan uudet. Jostain olin kuullut, että kisuja vois opettaa vesisuihkeella ja tätä konstia sitten kokeiltiin, että jättäisivät kuusen ja uudet valot rauhaan. Tämä oli kyllä toimiva konsti, mutta olis varmaan turvonnut lattia pilalle, jos koko joulu kissoja vesisuihkulla koulutettaisiin.
Siis kuusi oli sitten meillä vähä valoinen ja koristeinen.
Olihan täs vielä yhtenä pointtina joulufiiliksen puuttumiseen, tämä jatkuva pimeys ja vesisade( kun lunta ja jäätä ei löydy kuin meikäläisen pakastimesta), mutta se on varmaan harmittanut muitakin.
Onneksi pikkuväki löytää asioista jotain mukavaakin :)


Laitanpa tähän kuvaa joka on otettu 29.12.2013 lämpöasteita 6 ja lapset leikkivät hiekkalaatikolla! Eipä pukki tainnut tietää, että hiekkaämpäreitä ja lapioita olis tarvittu.

1 kommentti: