sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Gothic Spire sukat

Ylläri, ylläri, täältäpä puikoilta pukkaa sukkaa vieläkin. Itse asiassa nämä valmistuivat jo reilu kuukausi sitten, mutta nuo pihahommat vie senverran aikaa, että näiden kuvaamisen aika tuli vasta tänään.


Tässäpä mallissa riitti langankieputusta (kiitos ei pitkään aikaan) ja vaikkei niitä onneksi joka kierroksella tarvinnut kieputtaa oli ohjetta kuitenkin aika tarkasti seurattava tai olis pitänyt olla parempi muisti. Sukat kudoin pyöröpuikolla ja suosittelen niitä kaikille mallista kiinnostuneille, kokeilin nimittäin norm. sukkapuikoilla, eikä se näissä langankieputuksissa  oikein toiminut, jälki tuli pyöröllä siistimpää.
Sukkien nimi on siis Gothic spire, mikä sopii hyvin kirjan mallikuvaan, mutta näille valkoisella kudotuille kävis paremmin jokin muu nimi.
Malli oli taas taattua Cookie A:ta, tykkään kovasti hänen malleista.

Tässä kuva vielä mallista, mikä kudottu kirjavalla langalla ja varmaan tosi pienillä puikoilla. Ensimmäinen kerta kun sukkani ei muistuta mallia ollenkaan ja alussa luulinkin, että en ymmärrä lukemaani ja teen jotai ihan väärin. No väärin tai ei  kivat niistä tuli.


Ohje: Gothic Spire, Gookie A, sukkia. rakkaudella
Lanka: Heritage Cascade yarns
Puikot: 2,25mm pyöröt

Lankaa kului n.70g ja tehty pienin koko eli n.37

Sukkien kuvaamisen ohella kuvasin myös puutarhasta kaikki jotka tällähetkellä kukki, viimevuoteen verrattuna ollaan vähän myöhässä.

Pilvikirsikka

Sammalleimu

Purppurasydän

Omppupuu Vuokka


22 kommenttia:

 1. Sukkasi kyllä ovat moniverroin kauniimmat kuin mallikuvassa..siis kerrassaan taivaallisen upeat :)

  VastaaPoista
 2. Siis jos väärinymmärryksellä tai -luennalla saa lopputulokseksi nämä, niin ei kannata ainakaan harmitella. Kertakaikkisen kauniit sukat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuire, täytyy kutoa nämä vielä joskus uudestaan ja katso minkälaiset niistä sitten tulee:)

   Poista
 3. Todella kauniit! Kauniimmat kuin alkuperäiset, joten ei kyllä tarvitse harmitella erilaisuutta. Alkuperäisissä ei näytä olevan reikiä (erilaiset lisäykset?), ja olisko siulla sitten löysemmät kieputukset, ehkä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emilia. Langankieputukset on todellakin löysemmät, tiukemalla kieputuksella ei olisi mahtunu jalkaan vaikka kuitenkin tuo 60s, mikä yleensäkkin:)

   Poista
 4. kylläpä on sievät sukkaset! kauniimmat kuin mallissa :)

  VastaaPoista
 5. Minustakin sinun sukkasi ovat kauniimmat kuin kirjan mallissa. Minullakin on tuo kirja mutta en muista kyseistä mallia. Kiva kun joku muu ensin neuloo, niin voi sitten matkia.

  VastaaPoista
 6. Ihanat enkelisukat! Kaunis kuvio pääsee valkoisena oikeuksiinsa paremmin kuin punaisenkirjavana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia, harvoin tulee valkoisia kudottua, mutta tähän malliin se sopi yllättävän hyvin:)

   Poista
 7. Todella kaunis kuvioiset sukat. Menee täysin mun suosikkien joukkoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari. Suosittelen mallia, ei tarvita muuta kuin "hiukan" kärsivällisyyttä:)

   Poista
 8. Ooo - täällä syntyy toinen toistaan ihanampia sukkia! Ja olen ihan samaa mieltä edellisten kanssa: huiman paljon kauniimmat kuin malli!

  VastaaPoista
 9. Voi kuinka kauniit sukat! Minäkin olen tuota mallia katsellut, mutta kirjan perusteella ei näe, että kuvio on niin hieno. Se pääsee oikeuksiinsa juuri näin, vaaleassa langassa.

  VastaaPoista