lauantai 11. lokakuuta 2014

Hitchhiker

Kerrankin huivi suoraan puikoilta harteille. Jos joitakin lukijoita kiinnostaa pingottaminen yhtä vähän kuin mua, niin tässäpä teille Hitchhikker.

neulottu kolmiohuivi

Tämän lisäksi huivi oli todella mutkatonta kutoa, jos sellaisesta pitää. Huomasin itsessäni kyllä sellaisen piirteen, ettei tällainen mutkattomuus ole mun heiniäni. Enkä tällä tarkoita, että olisin mestari puikkohommissa, vaan kaikessa (melkein), mitä kudon  pitää olla joku juju, millä mielenkiinto pysyy yllä. Tämän takia tätä työtä en voinut ottaa yöhukiin mukaan ollenkaan ja  huivin valmistumiseenkin meni aikaa viitisen kuukautta.Kaikesta huolimatta tätä huivia tulee varmaan käytettyä paljon ja saatanpa  tehdä joskus toisenkin.
Lankana käytin Manoksen villa-silkki lankaa,  mikä olikin luksusta kutoa.


 Hitchhiker
Ohje: Martina Behm, Ravelry
Lanka: MANOS DEL URUGUAY, 70% villa, 30% silkki, väri 9039
Puikot: 4,0mm


Lankaa kului 150 g, tällä määrällä huivin "hampaita" tuli 36kpl.

Laitanpa tähän vielä kuvia ihanasta värisuorasta meidän puutarhassa. Kyllä luonto taitaa ne kauneimmat väriyhdistelmät.

Tuurenpihlaja

Lamoherukka

Atsalea

Pensasmustikka

Grönlannin hanhikki


5 kommenttia:

 1. Kaunis huivi! Tuohan olis juuri täydellinen luento/seminaari neule, olis jotain tekemistä käsille, muttei liian monimutkaista.

  VastaaPoista
 2. Kaunis huivi, tämä on kyllä kiva malli - ja tyylikkään värinen!

  VastaaPoista
 3. Kiitos Emilia, Rantapuikko ja Uutar. Tämä malli olis hyvä matkaneuleenakin, ei ainakaan suurta ohjevihkoa tarvi mukana kuljettaa :)

  VastaaPoista
 4. Kaunis huivi ja sopisi minullekkin tehtäväksi jos helppo malli. Olen vielä aloittelia näissä huiviasioissa :) Olet kauniistim kuvannut syyskuvia. On ne niin ihanat noi syksyn värit!!

  VastaaPoista