lauantai 17. lokakuuta 2015

Meadow grass


Niittynurmi huivi ohje


Ruskan väreissä valmistui tämä Niittynurmeni. Malli oli taas niin taattua laatua kuin kaikki muutkin Heidi Alanderin huiviohjeet.
Vaikeinpana seikkana oli värien valinta. Googlen kuvahaulla kun kyseistä huivia hakee, tulee vastaan aivan mielettömän upeita väriyhdistelmiä, vähemmästäkin menee suunnitelmat uusiksi moneenkin kertaan.
Langat joihin sitten lopulta päädyin, olivatkin jo tovin jos toisenkin jonottaneet  pääsyä sukiksi, vaan annoinkin heille arvoisensa paikan huivina. Sukkalangat toimivat siis oikein mainiosti tässäkin tarkoituksessa.

niittynurmi ohje

Meadow Grass by Heidi Alander
Ohje: Ravelry, ilmainen
Puikot: 4,5mm pyöröt
Lanka: Pohjaväri, Wollmeise Twin. väri Ag 115g
            Raita: Madelinetosh Twist light, väri Spicewood, 35g

Pingotuksessa ei tämä huivi kauaa lepäillyt. Meillä nämä karvaiset ystävät mieltyivät myös kovasti tähän huiviin.  Senverran kiihkeästi suhtautuivat suljettuun kamarinoveen, jonka takana illalla huivin pingotin, että pahimmat vauriot välttääkseni otin sen pois jo seuraavana aamuna vaikka se oli vielä hieman kostea.
Kuten kuvasta näkee, huivin pitsireuna ei sitten ihan pysynyt niin terävän aaltoievana kuin olisin halunnut. Käyttöönhän tuo ei onneksi vaikuta mitenkään ja pingottaa sen voi uudelleen...jos viitsii.

Aurinkoista viikonloppua kaikille!

8 kommenttia:

  1. Todella hyvät värit! :)

    VastaaPoista
  2. Ihana Niittynurmi! Se on kyllä kaunis malli ja kiva neulottava! Upeat värit olet valinnut tähän, todella kauniilta näyttää tuo monisävyinen Spicewood tuon harmaan kanssa. Upea!

    VastaaPoista
  3. Ihana huivi syksyn sävyissä! Kaunis malli, on minullakin jonossa.

    VastaaPoista